Skjermreparasjon garanti

Skjermreparasjonsgaranti er for øyeblikket kun tilgjengelig for brukere i India.

Når du kjøper et abonnement for Kaspersky -appen, kan du bli tilbudt å kjøpe et abonnement som inkluderer en skjerm reparasjon garanti fra Servify som delvis dekker kostnadene ved å reparere skjermen til smart telefonen.

Tjenestene til leverandøren din kan variere avhengig av region og installert versjon av appen. For detaljer, se de fullstendige vilkårene og betingelsene for din region.

For å godta garantien må du aktivere den innen 5 dager etter at du har kjøpt abonnementet. Du kan også aktivere garantien i løpet av prøveperioden, men du kan bare bruke den etter at du har kjøpt abonnementet.

Garantien gjelder for 1 smarttelefon som er mindre enn 2 år gammel når garantide kningen begynner. Den gjelder bare for smart telefoner fra følgende produsenter:

For å lære mer, se de fullstendige vilkårene og betingelsene for din region:

Vilkår og betingelser for skjerm reparasjon for India.